Live

NOUTĂȚI

Cele mai noi detalii despre cel de-al doilea sezon din Squid Game

Cele mai noi detalii despre cel de-al doilea sezon din Squid Game

Squid Game, cel mai urmărit serial marca Netflix, se întoarce cu sezonul al doilea. 

 
Netflix a oferit detalii despre distribuție. Personajele care au supraviețuit în primul sezon, interpretate de actorii Lee Jung-jae, Lee Byung-Hun, Wi Ha-joon și Gong Yoo, vor fi prezente și în noul sezon. Din distribuție mai fac parte Im Siwan, cunoscut pentru rolurile din „The Attorney” și „Emergency Declaration”) și fost K-pop star,  Kang Ha Neul (cunoscut pentru rolurile din „Midnight Runners” și „When the Camellia Blooms”), Park Sung Hoon (a avut un rol în „The Glory”) și Yang Dong Geun (a jucat în „Connect”).

Serialul este regizat tot de Hwang Dong-hyuk și va avea premiera în 2024. Primul sezon a avut un succes răsunător, fiind urmărit de 111 milioane de conturi pe platforma de streaming. Urmărrește trailerul de mai jos ca să îți faci idee despre ce te așteaptă în sezonul 2. Play!


 
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate