Live

NOUTĂȚI

„Ce mai faci, străine?” – Smiley a intrat în playlist-ul Radio ZU

„Ce mai faci, străine?” – Smiley a intrat în playlist-ul Radio ZU
Nu e piesă lansată de Smiley care să nu prindă la public. Și pentru că HIT-urile se ascultă la Radio ZU, Smiley a intrat oficial în playlist-ul nostru.

„Ce mai faci, străine?”, întreabă Smiley în noua sa piesă. Single-ul a devenit hit într-un timp record. 

„Ce mai faci, străine?” se aude în difuzoare de aproximativ o săptămână și are deja peste 1.000.000 de vizionări pe YouTube.

„Nu avem cum să-i păstrăm în viață pe toți cei pe care îi iubim, din diverse motive ne despărțim de iubiți sau iubite, de prieteni buni, de oameni din familie, așa e viața... ❤️Eu am simțit să scriu și să cânt despre momentul reîntâlnirii cu un om din trecut pe care l-am iubit...”, a scris Smiley pe pagina personală de Facebook la scurt timp după ce a lansat noua sa piesă.

Single-ul are un mesaj puternic pentru toți cei care au trecut prin diferite despărțiri în viață.

Dar mai bine îl lăsăm pe Smiley să ne spună cum stă treabă. Oficial, „Ce mai faci, străine?” se aude și la Radio ZU. Play! 

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate