Live

NOUTĂȚI

Idei de încercat cât stai acasă (inspirate de la ascultătorii ZU)

Idei de încercat cât stai acasă (inspirate de la ascultătorii ZU)
În urmă cu ceva timp i-am întrebat pe Facebook pe ascultătorii ZU ce ar face dacă ar fi nevoiți să rămână în case pentru o perioadă nedeterminată. Asta presupune ca plictiseala se va instaura rapid. Am primit o mulțime de răspunsuri, unele mai amuzante, iar altele serioase. Ascultătorii ZU știu să scape de starea de plictiseală.

Am adunat cele mai bune idei, ne-am inspirat din altele, am mai venit și noi cu unele și uite ce a ieșit! Îți prezentăm mai jos 11 activități pe care le poți încerca pe perioada cât stai în casă ca să treacă timpul mai repede.


1. Pune la tv sau pe laptop o imagine relaxantă de pe YouTube și pe fundal dă play muzicii tale preferate. Călătoria imaginară poate să înceapă! Sugestiile nostre pentru imagini: șemineul sau plaja.



2. Urmărește un film la care poți râde cu toată familia, de la mic la mare! Puteți să vedeți filmele din seria „Brigada Diverse” sau orice știi tu că e pe placul întregii familii.



3. Reia un serial vechi! Dacă acum nu e momentul să urmărești episod după episod, atunci când? Sugestii: pe Netflix găsești toate sezoanele pentru „Friends”, „The Bing Bang Theory” și „How I Met Your Mother”, iar pe HBO GO găsești „Game of Thrones”, „Sex and the City”, „Modern Family” și nu numai.

via GIPHY



4. A venit timpul să îți exprimi creativitatea în bucătărie. Poți să gătești pe cont propriu sau cu ajutorul celor care stau cu tine. Găsești clipuri video cu tot felul de rețete pe YouTube la JamilaCuisine și savurosTV.

via GIPHY



5. Citește cartea aceea pe care ți-ai propus de mult să o dai gata sau reia un titlu vechi care ți-a plăcut!

via GIPHY



6. Fii artist! Fă muzică pe laptop, desenează sau pictează!

via GIPHY



7. Fă curețenie în telefon! Sigur ai și tu zece mii de poze cu tine și sigur nu îți plac toate.

via GIPHY



8. Rezolvă treburile din casă pe care le amâni mereu! Acum ai timp, deci nu ai scuze.

via GIPHY



9. Încearcă să stai 10 minute pe zi în liniste. Fără telefon mobil, fără muzică, fără TV. Te va ajuta să îți menții calmul în situații grele și să îți păstrezi atitudinea pozitivă.

via GIPHY



10. Aruncă o privire peste momentele tale preferate de la Forza ZU, cel mai mare concert din România! Ai toate clipurile de la toate edițiile aici: Brașov 2011, Timișoara 2012, Iași 2013, Cluj-Napoca 2014, Sibiu 2015, București 2016, Constanța 2017, Iași 2018, Galați 2019.



11. Încearcă jocuri online de tip multiplayer! Nu trebuie să fii alături de prietenii tăi ca să vă distrați. Pornește un apel cu toți pe WhatsApp și start joc! Câțiva colegi ZU și-au mai făcut de cap cu krunker.io.

via GIPHY



12. Sună prietenii aceia vechi și buni pe care îi auzi sau îi întâlnești mai rar. Aceasta este ocazia ideală.

via GIPHY



Noi îți urăm mult ZUcces în lupta cu plictiseala și multă sănătate. Rămâi ZU!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate