Live

NOUTĂȚI

Când se lansează pe Netflix „Queen Charlotte: A Bridgerton Story”. Vezi aici trailer-ul

Când se lansează pe Netflix „Queen Charlotte: A Bridgerton Story”. Vezi aici trailer-ul

Poți să ne numești Lady Whistledown, pentru că avem cele mai tari știri legate de serialul „Queen Charlotte: A Bridgerton Story”.


Fanii Bridgerton sunt mai fericiți acum. Netflix a anunțat că pe 4 mai are loc premiera pentru serialul „Queen Charlotte: A Bridgerton Story”, una dintre cele mai așteptate producții din 2023.

Netflix a organizat un eveniment global, unde a anunțat data de lansare și a dezvăluit primele imagini din timpul filmărilor, videoclipuri în avanpremieră și un trailer.

„Centrat pe ascensiunea reginei Charlotte către faimă și putere, acest prolog al universului Bridgerton spune povestea căsătoriei dintre tânăra regină și regele George, care a dat naștere unei mari povești de iubire, dar și unei schimbări în societate. Ea a dus la apariția înaltei societăți moștenite de personajele din Bridgerton.”, a anunțat Netflix în cadrul evenimentului.

În rolurile principale joacă următorii actori: Golda Rosheuvel (Regina Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Agatha Danbury) și Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton).

Urmărește trailer-ul aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate