Live

NOUTĂȚI

ASCULTĂ: 5 piese noi în playlist-ul Radio ZU. Care e preferata ta?

ASCULTĂ: 5 piese noi în playlist-ul Radio ZU. Care e preferata ta?

Fiecare săptămână vine cu această veste bună: Avem piese noi în playlist-ul Radio ZU!

 
Una dintre piese vine de la Armin Van Buuren, în colaborare cu Matoma & Teddy Swims, și ne spune că e ușor să iubești. „Easy to Love” e o piesă dance, așa că atunci când o prinzi pe ZU, fă-ți un story și dă TAG @radiozuoficial, să vedem cum te distrezi.

Cabron și JO spun să nu e atât de ușor să iubești, în noua lor colaborare pentru piesa „La Mal”, pe care o poți asculta de acum și LIVE pe Radio ZU.

„Ladada” vei fredona toată ziua când vei asculta prima piesă lansată de Claude, un artist nou care a cucerit publicul din Olanda și, acum, din România. „Ladada” s-a auzit pentru prima dată la Morning ZU, la rubrica Torpedoul Lui Morar.

INNA ne salută din playlist-ul Radio ZU cu o piesă „Yummy”, iar Twocolors & Asdis vin cu un super banger: „Gravity”. Tu vino pe Radio ZU și distrează-te așa cum vrei tu!

Cristian Păun e cel care are grijă să asculți hiturile tale preferate, pe ZU. Listen & Share!

1. Armin Van Buuren & Matoma ft Teddy Swims – Easy To Love




2. Cabron ft. JO - La Mal




3. Claude – Ladada (Mon Dernier Mot) 




4. INNA - Yummy 




5. twocolors x Ásdís - Gravity

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate