Live

NOUTĂȚI

Beyoncé a lansat albumul „Renaissance”. Ascultă-l aici!

Beyoncé a lansat albumul „Renaissance”. Ascultă-l aici!
Noul album semnat Beyoncé este în sfârșit aici!  „Renaissance” este al șaptelea album de studio al artistei și vine după o pauză de 6 ani. Așa cum reiese din titlu, noul material marchează un nou început în viața artistei după o perioadă grea în care toată lumea a fost afectată de pandemia de coronavirus.
Uite ce declară Beyonce despre „Renaissance” pe pagina ei de Instagram:
 
„Crearea acestui album mi-a permis să găsesc un loc în care să visez şi să evadez, într-o perioadă terifiantă pentru lume. Mi-a permis să mă simt liberă, într-un moment în care se întâmplau foarte puţine lucruri. Intenţia mea a fost de a crea un loc sigur, un loc unde critica nu are loc. Un loc în care să fii ferit de perfecţionism. Un loc în care să ţipi, să simţi libertatea. Sper că veţi găsi bucurie în acest nou album. Sper că vă va inspira”.

Albumul conține 16 titluri, printre care și hitul „Break My Soul” pe care l-ai auzit la ZU, cu siguranță. Pentru realizarea acestui material, Beyoncé a colaborat cu nume precum Drake, Grace Jones, Jay-Z sau Skrillex. „Renaissance" abordează mai multe stiluri muzicale şi aduce influenţe din disco, afrobeat şi house. 

Dă-i play și spune-ne părerea ta într-un comentariu!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate