Live

NOUTĂȚI

Adio, Daft Punk! Vă mulțumim pentru muzică!

Adio, Daft Punk! Vă mulțumim pentru muzică!
Legendara trupă de muzică electronică, Daft Punk, s-a destrămat după 28 de ani de activitate. Cei doi membri ai formației, Thomas Bangalter și Guy-Manuel de Homem-Christo, și-au anunțat despărțirea prin intermediul unui clip de 8 minute, numit „Epilogue”. Acest „filmuleț de adio” cuprinde câteva secvențe din filmul „Electroma”, realizat de duo-ul francez în 2006.   



Daft Punk este fără discuție una dintre cele mai mari trupe de muzică electronică din toate timpurile. Începând din 1993, formația a făcut cunoscut stilul de muzică french-house în lumea întreagă. Daft Punk a intrat în topurile internaționale cu hituri precum „One More Time”, „Around The World” și „Get Lucky”.



Chiar dacă nu ai prins aceste piese de la finalul anilor '90 - începutul anilor 2000, cu siguranță ai ascultat cântece precum „Starboy” sau „I Feel It Coming”, lansate în colaborare cu The Weeknd în 2016.



De-a lungul carierei, trupa a lansat 4 albume de studio și a fost recompensată cu 6 premii Grammy. Clipul „Get Lucky” a fost premiat cu platină și este considerat cel mai mare hit al trupei franceze. Îți propunem să asculți această piesă, one more time!



Timp de aproape 3 decenii ne-am bucurat de muzica acestei trupe legendare și, cu siguranță, nu vom înceta să o ascultăm prea curând. Mulțumim, Daft Punk!

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate