Live

NOUTĂȚI

Ascultă: Smiley - Ce mai faci, străine? (Paul Damixie Remix)

Ascultă: Smiley - Ce mai faci, străine? (Paul Damixie Remix)
Dacă ești fan Smiley și te-a prins ultimul lui single, „Ce mai faci, străine?”, atunci sigur vrei să auzi și varianta dance a piesei. Paul Damixie, DJ și producător în „familia” HaHaHa Production, s-a așezat la butoane și a remixat piesa lui Smiley într-un mare fel. Nu e prima oară când Paul transformă hit-urile lui Smiley în propria lui versiune. „De unde vii la ora asta?” și „Song About Nothing” se numără printre cântecele pe care DJ-ul le-a mixat în stilul propriu.



Așa cum probabil ți-ai dat seama, Paul are un feeling extraordinar pentru remix-uri. În urmă cu 4 ani, DJ-ul a preluat piesa „Hello” a lui Adele și a mixat-o într-o versiune house care are aproape 1 milion de căutări pe Shazam. Paul se descurcă de minune și atunci când își compune propriile piese. „Get Lost” este cel mai cunoscut cântec care îi poartă semnătura. Dă-i un play!



PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate