Live

NOUTĂȚI

ASCULTĂ: Gheorghe Zamfir - Ciocârlia (Dj Razz x Mihai Bejan edit)

ASCULTĂ: Gheorghe Zamfir - Ciocârlia (Dj Razz x Mihai Bejan edit)
DJ-ii din România se vor bucura să știe că acest acest remix există. „Ciocârlia” are o istorie veche de sute de ani și este unul dintre cele mai cunoscute cântece românești la nivel internațional. Varianta interpretată de Gheorghe Zamfir este cea mai populară în acest moment, dar ai ascultat cum sună varianta 2020?

DJ Razz și Mihai Bejan au luat „Ciocârlia” și i-au dat un aer actual. Remixul e numai bun pentru o petrecere în care să dansezi până te lasă picioarele. La doar câteva ore după ce a fost lansată, această variantă a melodiei s-a auzit la Morning ZU. PS:HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate