Live

NOUTĂȚI

ASCULTĂ: 3 piese noi în playlist-ul ZU. Care e preferata ta?

ASCULTĂ: 3 piese noi în playlist-ul ZU. Care e preferata ta?

MIRA, Misha Miller, Puya și Tudor Chirilă te salută din playlist-ul ZU, cu noile lor piese.


Hiturile se ascultă la ZU! Unul dintre cele mai noi hituri din playlist e „N-am Să Te Las”, piesa Mirei cu care am trezit România și pe care am ascultat-o în premieră și live la Morning ZU. Ne-ați spus că vă place atât de tare, că îi fredonați refrenul de la primul play, așa că spor la fredonat în continuare! De azi, e ON AIR pe ZU, așa că dă volumul tare!

Mai ții minte când alergam desculți și aveam prieteni mulți? Puya și Tudor Chirilă ne amintesc de acele momente faine și simple din viața noastră, cu o piesă cât o călătorie spre copilărie: „Stele Căzătoare”. Călătorește și tu cu acest hit, ON AIR!

Mai stai aici un minut, un minut doar atât. Misha Miller vrea să asculți noua ei piesă din playlist-ul ZU, „Un Minut”, o reinterpretare a hitului celor de la Hi-Q.

Listen, Love & Share!

MIRA - N-am Să Te Las 




Misha Miller – Un Minut 




Puya & Tudor Chirilă – Stele Căzătoare

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate