Live

NOUTĂȚI

Analogue Festival: S-au pus ȋn vȃnzare biletele de o zi. Care este programul zilnic?

Analogue Festival: S-au pus ȋn vȃnzare biletele de o zi.  Care este programul zilnic?

Analogue Festival, care va avea loc ȋntre 2 și 4 septembrie 2022, pe Platoul Făget din Mioveni (județul Argeș), a anunţat astăzi programul artiștilor pe zile și preţul biletelor de o zi. 


În următoarele 10 zile, cei care doresc să participe la Analogue vor avea posibilitatea să ȋși achiziţioneze bilete la un tarif special. Astfel, ȋncepȃnd din 4 august pȃnă pe 14 august, biletele de o zi vor avea preţul de 110 lei, urmȃnd ca din 15 august preţul unui bilet de o zi să fie 140 lei. Biletele pe zile și abonamentele cu aces de 3 zile sunt disponibile online pe Bilete.ro, Ia Bilet, Entertix si Eventim, dar vor putea fi achiziţionate și direct de la intrare, ȋn zilele de festival, ȋn limita stocului disponibil. 


ANALOGUE 2022, PROGRAMUL PE ZILE. MAIN STAGE

Vineri, 2 septembrie
 
Programul concertelor ȋncepe la ora 18:00: Bruja, El Nino, Nane, Deliric & Silent Strike, BUG Mafia, Rudimental (DJ set). 

Sȃmbătă, 3 septembrie 

Programul concertelor ȋncepe la 17:30:  Catalina Cara, Moonlight Breakfast, Zdob și Zdub, Subcarpaţi, Dubioza Kolektiv, Morcheeba

Duminică, 4 septembrie 

Programul concertelor ȋncepe la 16:00: Maria Hojda, Irina Rimes, The Motans, Golan, Asaf Avidan, JP Cooper, Jessie Ware.
Pe langă muzica live de pe Main Stage, festivalul va avea încă două scene. 

Surpriza festivalului este scena Radio ZU: “ZU aduce starea naturală, tu adu-ţi prietenii la Analogue Festival, pe platoul Făget! Am pregătit o scenă specială cu #MuzicaAia, gata să primească toată energia publicului. DJ Razz și DJ Popoviciu sunt la platane și mixează cele mai tari hituri pentru cele mai tari momente. În cele 3 zile de festival ne vom bucura cât pentru 3 luni de vară. Ne vedem pe platou, să facem cel mai tare show! See you!”, au transmis reprezentanţii Radio ZU. 

Analogue propune ȋncă o scenă de party, unde mai mulţi DJ și tineri artiști vor performa ȋn fiecare zi de festival.
Noutăți și informații suplimentare despre activităţile din festival vor fi publicate în următoarea perioadă pe canalele de comunicare ale Analogue.

Despre Analogue Festival

Analogue este un festival care îmbină natura cu muzica și care aduce în discuție problematici actuale precum sustenabilitatea, limitele digitalului și relațiile interumane.
Prima ediție se va desfășura în perioada 2-4 septembrie 2022, pe platoul Făget din Mioveni, cu sprijinul Primăriei Mioveni și al Centrului Cultural din Mioveni.

Participanții la festival vor putea alege ȋntre cele 3 scene muzicale, ateliere de creație și multe zone de relaxare și dedigitalizare, pentru o conexiune cât mai reală între oameni cu preocupări și valori comune.
Festivalul îl are ca partener principal pe George, primul banking inteligent din România, o inovație BCR. George este un ecosistem digital financiar complet, care oferă 100% online, pe mobil sau desktop, toate serviciile de daily banking, chiar și cele mai complexe. Cu peste 1,3 milioane de utilizatori în România și 7 milioane în celelalte țări din Centru și Est, George a devenit cea mai populară platformă de digital banking din Europa și este partener cu unele dintre cele mai mari festivaluri și evenimente culturale din România.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate