Live

NOUTĂȚI

Ariana Grande a lansat cel de-al șaptelea album din carieră, „Eternal Sunshine”. Ascultă-l aici!

Ariana Grande a lansat cel de-al șaptelea album din carieră, „Eternal Sunshine”. Ascultă-l aici!

 

Pe 8 martie, Ariana Grande a lansat cel de-al șaptelea album din carieră, „Eternal Sunshine”. Materialul conține 13 piese pop și R&B cu influențe dance, house și synth-pop.


 
 
Ariana Grande a denumit acest album după unul dintre filmele sale preferate „Eternal Sunshine Of The Spotless Mind” (2004), inspirat la rândul său dintr-un vers al poemului „Eloisa to Abelard” scris de Alexander Pope.
 
„Eternal Sunshine” a fost lansat la 3 ani de la apariția albumului „Positions” (2020). În tot acest timp, Ariana s-a concentrat pe munca de studio (așa cum reiese din fotografiile publicate pe Instagram) și pe rolul ei din musical-ul „Wicked”. 
 
Cu două luni înaintea lansării noului, Ariana și-a surprins fanii cu un clip muzical, primul single extras de pe viitorul album, „yes, and?”. Melodia a ajuns pe prima poziție în Topul Billboard Hot 100 și are parte de o a doua versiune, alături de Mariah Carey. Un al doilea single a fost lansat în tandem cu noul album, „We Can't Be Friends (Wait for Your Love)”.
 
Pentru conceptul acestui material discografic, Ariana Grande a lucrat cu Max Martin, muzician, compozitor și producător suedez.
 
Aici poți asculta întreg albumul aici:
  
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate