Live

NOUTĂȚI

Andra și Connect-R, show de zile mari, alături de Iuliana Beregoi, la Sala Palatului

 Andra și Connect-R, show de zile mari, alături de Iuliana Beregoi, la Sala Palatului
12 martie a fost o zi cu totul și cu totul memorabilă pentru miile de spectatori veniți să vadă marele concert "DOR DE VOI" susținut de Iuliana Beregoi, la Sala Palatului, pentru toată Generația Z.

Evenimentul a fost, ca și în anii precedenți, sold - out, și a fost cel mai mare concept al artistei fenomen unde, alături de echipa ei de producție și management, Mixton Music (Cătălin Dascălu și Alina Todașcă), în parteneriat media cu Radio ZU, a oferit două spectacole în aceeași zi, o premieră absolută în țara noastră.

Momentele cheie ale evenimentului au fost reprezentate de invitații artistei. Andra și Connect-r au urcat pe scenă, în ambele concerte, unde au cântat cu talentata Iuliana Beregoi și, mai mult de atât, au și interacționat cu publicul plăcut surprins de momentele emoționante de pe scenă Sălii Palatului.



"Sunt recunoscătoare pentru toate momentele pe care Generația Z mi le-a oferit, în cadrul celor două spectacole de la Sala Palatului. Încă o dată, toți cei prezenți mi-au arătat că suntem o forță de neegalat și, mereu, surprinzătoare . Am doar mulțumiri pentru Andra, Cătălin Măruță , Connect-r și echipa mea de suflet, Mixton Music ( Alina Todasca și Cătălin Dascălu ), dar părinților și surorii mele. Va mulțumesc, va iubesc!".



Un moment cu totul și cu totul deosebit l-a reprezentat alegerea Iulianei de a interpreta o piesă în semn de susținere pentru ucraineni și situația actuală de război, cu o punere în scenă a steagului Ucrainei de către dansatorii acesteia.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate