Live

NOUTĂȚI

Alina Eremia își transformă câinele într-un NFT în Metaverse

Alina Eremia își transformă câinele într-un NFT în Metaverse

Metaverse este noua inovație a lumii digitale. În metaverse, oamenii se folosesc de avataruri pentru a-și crea o lume virtuală, în care pot face orice, chiar dacă ei, fizic, stau pe canapea.


Din 1 aprilie, câinele Alinei Eremia, King, va fi un meta pup într-o colecție specială creată de artiști, antreprenori și dezvoltatori din New York și Paris. Iar o parte din încasări va fi donată către adăposturi de câini.

Când am aflat de proiectul MetaPupsClub, a venit foarte natural ideea să-l transform pe King în NFT, primul meu NFT. Urmăream de ceva timp piața de crypto și cochetam cu ideea de NFT, așa că a fost sincronizarea perfectă. Este o colecție limitată, de 5555 de NFT-uri, iar o parte din încasări va fi donată către adăposturi de căței.”, spune Alina Eremia. 

În Metaverse, animalele de companie din această colecție merg în Meta Park, au diverse accesorii și haine. Viață de câine, they said!


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate