Live

NOUTĂȚI

Adda lansează o carte despre povestea vieții ei: „O să vă spun tot ce n-am spus, fără perdea”

Adda lansează o carte despre povestea vieții ei: „O să vă spun tot ce n-am spus, fără perdea”

Când viața îți dă de scris, publici o carte! Așa cum a făcut Adda.


Artista a trecut printr-o perioadă foarte grea, în care a primit un diagnostic greșit și s-a tratat pentru o boală pe care nu o avea. În final, Adda a aflat că suferă de Boala Lyme și Bartonella.

„Când am aflat că am Lyme, am simțit un șoc, dar și o eliberare. Nu am avut timp să bocesc pentru că trebuia să mergem la ziua “iubitei” lui Alexuțu de la grădiniță. În timp ce conduceam spre mall, de unde urma să iau cadoul, m-am gândit la câte pot să fac de atunci înainte, nu la câte pot să pierd. Toată viața mea, mi-am dorit să compun și să cânt muzica de calitate, pentru oameni. Să transmit mesaje. Dar din cauze medicale, nu am mai putut fi atât de creativă în studio. Lucru care m-a întristat.”, a scris Adda pe contul ei de Facebook.

În acest context, Adda a descoperit scrisul. Nu se simțea suficient de creativă pentru a compune muzică, din cauza problemelor medicale. Așa că s-a apucat să scrie despre toate stările, gândurile și poveștile ei din spatele pieselor.

Toată povestea ei va fi cuprinsă în cartea „Cele trei Adda”, care va fi lansată toamna asta.

„Am descoperit scrisul și așa m-am eliberat. So, oficial va fi o carte. În toamnă! Se numește „Cele trei”. Iar acum m-am izolat puțin, ca să-mi adun gândurile și să aștern rândurile. Să vă spun tot ce n-am spus, inclusiv povestea din spatele pieselor. Să-mi spun povestea, de fapt. Așa, fără filtre și perdea. Cum n-am facut-o niciodată.”, a scris Adda pe social media.

Adda, multZUmim pentru că împarți cu noi povestea ta! De abia așteptăm să o citim.
 
Când apare cartea, „Du-te la ea” și spune-ne ce te-a impresionat cel mai tare. Până atunci, bucură-te de noua piesă a Addei, cântată LIVE la Radio ZU:

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate