Live

NOUTĂȚI

Alexandra Stan și MATTN lansează piesa „Bitch is fire”

Alexandra Stan și MATTN lansează piesa „Bitch is fire”

Alexandra Stan se alătură DJ-ului belgian, MATTN, pentru a lansa noul lor single - "Bitch is fire". Piesa, care combină sunetele muzicii electronice cu vocea puternică a Alexandrei Stan, este disponibilă acum pe toate platformele de streaming.


"Bitch is fire" este o piesă „statement” care vorbeşte despre femeile independente și puternice, care nu acceptă să fie tratate în mod inadecvat de către cei din jurul lor. Melodia se distinge prin beat-uri energice, iar vocea puternică a Alexandrei Stan completează perfect ambianţa.

Despre lansarea piesei "Bitch is fire", Alexandra Stan a declarat: "Această piesă este o odă despre puterea femeilor și despre faptul că trebuie să ne susținem unele pe altele pentru a ne atinge obiectivele. Sunt foarte fericită să fiu parte din acest proiect alături de Mattn si sper ca această piesă să inspire femeile din întreaga lume."

Mattn a adaugat: "Am fost foarte încântată să colaborez cu Alexandra Stan la această piesă si cred că rezultatul este o combinaţie între energia muzicii electronice şi vocea puternică a Alexandrei. Sperăm că aceasta piesă să inspire oamenii să-şi urmeze visurile şi să-şi manifeste puterea interioară".

"Bitch is fire" este disponibilă acum pe toate platformele de streaming, iar fanii muzicii electronice şi ai Alexandrei Stan sunt invitaţi să o asculte si să o împărtășească cu prietenii lor.

Listen & Share! 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate