Live

NOUTĂȚI

Alexandra Stan lansează cel mai nou single – „Bobo”

Alexandra Stan lansează cel mai nou single – „Bobo”

Alexandra Stan a demonstrat de-a lungul timpului că este o artistă versatilă și talentată, iar piesa „Bobo" este doar o altă confirmare a acestui fapt. Beat-urile dance și versurile captivante creează o experiență sonoră inedită pentru toți ascultătorii.

 
Produsă de Manuel Riva și  Nick Ribbens, piesa îmbină elementele din muzica dance contemporană cu amprenta muzicală unică a Alexandrei.
 
Vorbind despre inspirația din spatele piesei „Bobo”, Alexandra Stan declară:

„Anul trecut am fost pentru prima oara la Tel Aviv pentru a celebra ziua mea de 33 de ani. Acolo l-am cunoscut pe Bobo, cu care m-am conectat imediat la nivel spiritual, iar două săptămâni mai târziu am scris această piesă alături de talentații Manuel Riva și Nick Ribbens. Acum, un an mai târziu, cu o zi înainte de ziua mea, dăruiesc tuturor cel mai frumos cadou!”
 
Videoclipul piesei „Bobo” este o sărbătoare vizuală, combinând coregrafie, culori vibrante și îl are în prim-plan chiar pe cel ce a fost inspirația piesei - Bobo. Regizat de Bogdan Daragiu, videoclipul completează perfect vibrația energică a melodiei fanii bucurând-se de o explozie de energie și carisma ce îi va lăsa hipnotizați.
 


Hiturile anterioare ale Alexandrei, cum ar fi „Mr. Saxobeat”, „Lemonade” și „Dance” au strâns miliarde de stream-uri și au ocupat poziții importante în topuri pe tot globul, asigurandu-i încă o data statutul de pop icon. Cu „Bobo”, Alexandra Stan își demonstrează încă o dată capacitatea de a crea imnuri pop-dance, care rezonează cu publicul de toate vârstele și aduce un suflu nou în industria muzicală.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate