Live

NOUTĂȚI

Ai auzit că INNA și-a lansat aplicație? Îți spunem noi despre ce e vorba!

Ai auzit că INNA și-a lansat aplicație? Îți spunem noi despre ce e vorba!
Dacă ești fan INNA și îți dorești să fii la curent cu noutățile din viața ei,  atunci avem o veste bună pentru tine. INNA și-a lansat propria aplicație, un vei găsi video-uri din concerte, clipuri oficiale și playlist-uri cu muzica ei. Partea cea mai interesantă este că poți vorbi cu INNA în chat room.

„Am lansat aplicația INNA pentru a fi și mai aproape de fanii mei, în orice colț al lumii m-aș afla. O dată pe săptămână vă dau întâlnire în chat room-ul din aplicație să răspund întrebărilor voastre”, a spus INNA.

În plus, dacă ești fidel și ai activitate constantă în aplicație, vei obține puncte care se transformă în premii: tricouri, postere, albume și chair o întâlnire cu INNA. Tare, nu-i așa?

Aplicația se numește INNA și o găsești pe Google Play și iOS.

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate