Live

NOUTĂȚI

„Infractor”, o nouă parodie de la Noaptea Târziu

„Infractor”, o nouă parodie de la Noaptea Târziu
„Și acum căsuța voastră e a mea,/ Am luat acum 3 luni terenul de sub ea!" :))”. Cam cum sună asta? Cam cum sună? Sună bine și sună a Noaptea Târziu care, iată, n-au lăsat să le scape pe sub mână piesa de peste 37 de milioane de vizualizări pe youtube, semnată de Doddy și Lora.

„Orice asemănare cu vreun personaj este pur întâmplătoare. <<Infractor>> este despre problemele care apar în fiecare loc din lume, nu doar în România. Emi joacă rolul unui infractor clasic, iar pe mine mă puteți vedea pe micile ecrane, <<cel mai sincer om din România, premiat de însuși Nobel>>, pentru vorbele frumoase pe care publicul le soarbe”, declară Cuza de la Noaptea Târziu.

„Dor să te ador” s-a transformat în „Infractor” sub penelul băieților de la Noaptea Târziu.



Varianta originală...



A... poate ai uitat cât de mișto fac băieții ăștia pe scenă. Iată câteva dovezi:

















Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate