Live

NOUTĂȚI

AER 2022 începe cu AER Festival!

AER 2022 începe cu AER Festival!
Începem din nou să respirăm distracție! 
 
Începe un nou sezon A E R  – o nouă vară în care ne aerisim mintea cu muzică bună, ne răcorim sufletul cu rozeuri aromate de la gheață, ne dezomrțim mâinile și picioarele cu dans și ne clătim ochii cu apusuri deasupra Dunării.
 
Începe un nou sezon A E R în Cernavodă și începe cu  A E R  Festival, așa că rezervați-vă în agenda voastră fizică sau imaginară datele de 10 și 11 iunie, pentru că acestea sunt zilele în care ne vom simți liberi pe muzica celor de la Akcent, Grasu XXL, Boney M Xperience și ABBA 21st Century
 
Iar dacă vorbim despre un nou sezon, putem să vorbim și despre noutăți.
 
În cadrul evenimentelor A E R vom avea acum:
 
● Plată cashless, pentru așa trebuie să fie în 2022.
 
● Foodcourt, pentru că vrem să vină alături de noi tot felul de oameni care fac mâncare delicioasă.
 
● AER Shuttle, pentru că ne-ar părea rău să vină cineva la noi și să nu ne guste vinul, așa că trebuie să oferim transport.
 
● Wine store, pentru că o să vă placă vinul nostru și o să vreți să luați și acasă.
 
● Și Merch Store/Fashion Corner, pentru că e frumos să te distrezi, dar este frumos și să îți amintești că te-ai distrat.

Biletele sunt disponibile aici: https://www.livetickets.ro/bilete/aer-festival
 
Vă așteptăm pe toți într-un spațiu mai mare și mai aerisit!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate