Live

NOUTĂȚI

Video | Johnny Depp a câștigat procesul cu fosta lui soție. Cât îi datorează Amber Heard pentru defăimare

Video | Johnny Depp a câștigat procesul cu fosta lui soție. Cât îi datorează Amber Heard pentru defăimare
Juriul din statul american Virginia, format din șapte persoane, a decis că Amber Heard l-a defăimat pe Johnny Depp și va trebui să plătească 15 milioane de dolari. 
 
„Încă de la început, scopul meu în acest caz a fost să dezvălui adevărul, indiferent de rezultat. Mă simt în sfârșit liniștit, știind că am reușit să-mi ating scopul. Juriul m-a ajutat să-mi recapăt viața.”, a spus Depp într-o declarație.
 
Totul a început în momentul în care Amber Heard a afirmat că a fost victima unor abuzuri fizice și emoționale în cuplu. Această afirmație făcută publică a dat startul procesului. 
 
Timp de 6 săptămâni, cazul celor doi actori a apărut în toată presa internațională. A fost și sursă de umor, pentru creatorii de conținut. Am făcut și noi o memă, pe pagina noastră de Instagram. A fost și o ocazie de a sta la dezbateri, iar colegii noștri Cristian Păun și Raluca Benavides sunt de acord cu asta.  :))

Congrats, Johnny Depp! 

Vezi momentul aici!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate