Live

NOUTĂȚI

Adriana Rusu lansează “Ochii ăia verzi” în colaborare cu Bvcovia

Adriana Rusu lansează “Ochii ăia verzi” în colaborare cu Bvcovia

Adriana Rusu a devenit cunoscută prin colaborarea cu Tataee, iar acum, la mulți ani după hitul “Noi doi”, ne surprinde cu o colaboare cu un artist din zona trap, și anume Bvcovia.


 
“Ochii aia verzi” este o piesă pop, însă Adriana Rusu l-a ales pe Bvcovia pentru acest feat pentru că, zice ea, “Mi-am dorit să respect titlul piesei și chiar să cânt cu un artist cu ochii verzi. În plus, îmi place mult Bvcovia că artist, am lucrat împreună în studio pentru mai multe proiecte și rezonăm, așa că din prima clipă m-am gândit că trebuie să fie cu el.” 
 
Piesa este inspirată de o poveste de dragoste reală a artistei.

“Am iubit mult pe cineva cu ochii verzi și am decis să transpun povestea reala în  versuri. Până la urmă, cea mai bună sursă de inspirație sunt propriile trăiri.  I-am povestit Alexandrei Dinu și ea a scris versurile împreună cu Bvcovia, iar producătorii sunt Robi Velisar și Enri Demi”.

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate