Live

NOUTĂȚI

VIDEO | Emoționant: Publicul cântă pentru Lewis Capaldi

VIDEO | Emoționant: Publicul cântă pentru Lewis Capaldi

După ce a luat o pauză de la concerte, din cauza problemelor medicale, Lewis Capaldi s-a reîntors pe scena de la cel mai mare festival din UK – Glastonbury. Iar această revenire pe scenă a fost însoțită de o altă criză de Tourette, dar și de de sprijinul publicului.


Lewis Capaldi suferă de sindromul Tourette, iar în aprilie a dezvăluit că acest lucru l-ar putea forța să renunțe la muzică.

„Crizele de Tourette sunt din ce în ce mai rele, mai ales când sunt pe scenă. Încerc să mă lupt cu ele, dar dacă ajung să îmi facă atâta rău, voi renunța la muzică.”, a spus Lewis Capaldi pentru The Times.

Artistul și-a anulat multe concerte din cauza acestei probleme și a avut câteva luni de pauză, pentru a putea reveni în forță pe scenă.

„Îmi e foarte greu să mă descurc cu această situație. Am nevoie de odihnă pentru a mă recupera și pentru a da tot ce am mai bun la Glastonbury și la următoarele concerte”, le-a scris Lewis Capaldi fanilor, pe social media.

Zilele trecute, Lewis Capaldi a revenit pe scenă, doar că sindromul cu care se luptă nu i-a dat pace. Acesta a avut o altă criză de Tourette, live la festivalul Glastonbury, în timp ce cânta celebra lui piesă, „Someone You Loved”.

În acest context, fanii au continuat să cânte piesa în locul lui și să îi transmită multe mesaje de încurajare. E unul dintre cele mai emoționante videoclipuri din istoria muzicii.



După acest concert, Lewis Capaldi a mulțumit publicului de la Glastonbury și a anunțat că are nevoie de o pauză mai lungă și că nu va reveni prea curând pe scenă: „Probabil că nu mă veți vedea prea mult în acest an.”


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate