Live

NOUTĂȚI

Adda scrie piese de dragoste pentru fanii ei în prag de Valentine´s Day

Adda scrie piese de dragoste pentru fanii ei în prag de Valentine´s Day
„Acum 30 de ani, tata a cerut-o pe mama în căsătorie. I-a cântat o piesă compusă de el la chitară!”. Pornind, iată, de la ideea că muzica poate aduce oamenii aproape mai tare ca orice altceva, ADDA a lansat CupidonADDA. Vorbim despre o serie de piese născute, fiecare dintre ele, din poveștile de iubire pe care le trăiesc fanii artistei.

ADDA și-a invitat urmăritorii să-i trimită mesaje cu situațiile prin care trec sau au trecut din punct de vedere amoros și, inspirată de ele, a compus piesele pe care te invităm să le asculți mai jos. Descoperă, de asemenea, ce a scris ADDA despre fiecare piesă în parte.

„CupidonADDA 1 este un manifest al iubirii! Primul episod vorbește despre sacrificiile făcute de Alex și Georgiana pentru relația, care, din perspectiva lor, ar fi durat pentru totdeauna. El soldat, ea educatoare, o poveste de dragoste care nu ar trebui să aibă limite”.



„Cupidonadda 2 este un manifest al răbdării! Cel de-al doilea episod este despre un băiat și o fată pe care îi despart 300 de kilometri. Mai precis, distanța dintre Cluj și orașul natal al celor doi (Târgu Jiu), de unde el a plecat la facultate. Izabela vrea să-i demonstreze că relația poate continua chiar dacă nu se mai întâlnesc atât de des, iar în toamnă vrea să meargă la facultate în Cluj pentru a fi alături de el”.



„Cupidonadda 3 este un manifest al iertării! După trei ani de zile, Andreea îl vrea înapoi pe Alexandru. Pe 26 decembrie au avut a doua întâlnire, la patinoar, iar de atunci, în fiecare an, ea se duce pe aceeași dată, în același loc, să-l caute, dar gasește doar niște amintiri. Ea recunoaște că a greșit și ar face orice să îi demonstreze că merită dragostea lui”.



„Andreea, știai că Mihai te place? Te asigur eu de lucrul asta. M-a rugat să îți cânt sentimentele lui. Spune-mi, îi dai o șansă?”.



„Cupidonadda nu folosește o săgeată diferită în această poveste, pentru că iubirea nu are limite. Ana este pregătită să-ți spună ce simte de atâta timp. Andreea vrei să fii iubita ei?”.



Episodul 6 ne-a adus în ochi și în inimi lacrimi. Ceea ce am simțit nu au fost doar versurile compuse, care sper să îi unească pe cei doi părinți și fiul lor și să-i facă să devină o familie, așa cum mama și cel mică își doresc. Ne-au făcut să ne gândim cât de importantă este familia pentru fiecare dintre noi. Când am pus punct ultimului vers scris, ne-am uitat unii la alții și toți aveam lacrimi în ochi, după ce am terminat de compus piesa în studio. Poate că din exterior nu pare să fie o poveste atât de tristă, însă gândindu-ne câtă dorință este în inima celui mic să-i aibă alături și pe mami și pe tati, nouă, echipei Baladda Records, ne-a smuls câteva lacrimi din ochi. Ce m-a impresionat foarte mult a fost faptul că mama pe timpul sarcinii asculta muzica mea, iar în timp, ea își dorește să-i spună fiului că versurile compuse de noi i-au adus din nou împreună. Îmi doresc mai mult ca oricând ca săgețile cupidonADDA să îi facă o familie.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate