Live

NOUTĂȚI

Actorul Patrick Dampsey a fost desemnat de revista People „cel mai sexy bărbat în viață” în 2023

Actorul Patrick Dampsey a fost desemnat de revista People „cel mai sexy bărbat în viață” în 2023

Actorul Patrick Dampsey, celebru pentru rolul său din seria „Grey's Anatomy”, a fost declarat de revista People „cel mai sexy bărbat în viață” în anul 2023.
 

 
Dampsey, în vârstă de 57 de ani, a declarat că a fost „complet șocat” când a auzit vestea. Inițial, acesta a crezut că este o glumă. Totodată, actorul a fost bucuros pentru că i s-a acordat acest titlu. „Sunt fericit că au luat decizia asta și că m-au ales pe mine anul acesta”, a spus Dempsey. 
 
Dacă ai urmărit serialul „Grey's Anatomy”, atunci știi că actorul a jucat rolul chirurgului Derek „McDreamy” Shepherd. Din luna ianuarie 2024, îl poți vedea pe Patrick Dampsey în filmul biografic „Ferrari”, unde va juca rolul unui pilot de curse, Piero Taruffi.
 
Anul trecut, titlul de „cel mai sexy bărbat în viață” i-a fost acordat actorului Chris Evans, cunoscut pentru rolul său din „Captain America”.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate