Live

NOUTĂȚI

Actorul Chris Evans a fost desemnat „cel mai sexy bărbat în viață”

Actorul Chris Evans a fost desemnat „cel mai sexy bărbat în viață”

Actorul Chris Evans a primit titlul de „cel mai sexy bărbat în viață” în anul 2022, după ce colegul său de la Marvel, Paul Rudd, a primit acest titlu în 2021.


Luni, actorul din „Captain America”, Chris Evans, a fost desemenat cel mai sexy bărbat în viață de către revista People. Chris Evans a spus că acest titlul este „o formă ciudată de laudă”, dar e bucuros să își anunțe mama.

„Mama mea va fi atât de fericită. Este mândră de tot ceea ce fac, dar asta este ceva cu care se poate lăuda cu adevărat.”, a spus Chris Evans într-un interviu pentru revista People.

Actorul  s-a făcut remarcat prin rolul principal din „Opposite sex”, iar cariera lui a culminat cu rolul din Captain America.

Chris Evans mai spune că încearcă să se obișnuiască cu noul titlu și că va fi o plăcere să se gândească la el când va avea o vârstă înaintată.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate