Live

NOUTĂȚI

Nicole Cherry, pe marile ecrane de Crăciun: „Pe fini cred că o să-i chem la cinema, nu la masă”

 Nicole Cherry, pe marile ecrane de Crăciun: „Pe fini cred că o să-i chem la cinema, nu la masă”

Nicole Cherry e protagonista filmului „Romina, viața mea” și a povestit cu entuziasm despre asta.
 

Nicole Cherry e prinsă cu filmările, concertele și viața de mămică, dar se bucură de această perioadă, oricât de aglomerată ar fi. Artista a dezvăluit că filmul „Romina, viața mea”, unde e protagonistă, va apărea de Crăciun.
 
„De Crăciun, cel mai probabil o să mă vedeți în cinema pentru că o să fie lansat filmul «Romina, viața mea». Momentan, sunt într-o perioadă extrem de aglomerată, cu concerte, cu filmări, stau și cu Anastasia, deci e o perioadă aglomerată, dar frumoasă. Încerc să mă bucur de fiecare parte așa cum mi-o dă Dumnezeu, să o iau de-a gata. Încerc să mă și odihnesc atunci când pot pentru că este o perioadă solicitantă. Pe fini cred că o să-i chem la cinema, nu la masă”, a spus Nicole Cherry.
 
Filmul „Romina, viața mea” e despre perioada adolescenței, despre primele iubiri și cele mai tari momente de distracție. 
 
„E o poveste frumoasă de dragoste, cu multă muzică, ceva care până la urmă toți adolescenții au trăit un pic în perioada de distracție, de absolut tot. Se vor regăsi unii dintre ei și probabil se vor îndrăgosti împreună poate de personaj, de muzică, de absolut tot.”, a mai spus Nicole Cherry. 
 
Crăciunul vine cu surprize. De abia așteptăm să le vedem! ZUcces, Nicole! 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate