Live

NOUTĂȚI

A doua conferință Fain & Simplu din 2024 are loc la Teatrul ,,Regina Maria” din Oradea

A doua conferință Fain & Simplu din 2024 are loc la Teatrul ,,Regina Maria” din Oradea

Pe 9 martie, într-un cadru de poveste - Teatrul ,,Regina Maria” din Oradea - Mihai Morar, Andreea Marin, Adela Popescu și Suada Agachi te invită să iei parte la o călătorie de vindecare și întregire a feminității în lumea modernă.

Un manifest pentru arta de a fi femeie. Această întâlnire răspunde la întrebări fundamentale: Ce înseamnă să fii femeie în zilele noastre? Care sunt tainele și arhetipurile feminității? Care sunt modelele sănătoase de feminitate? 


În cele trei dialoguri, vei descoperi: metode și tehnici de echilibrare a energiei feminine, care sunt trăsăturile esențiale ale unei femei și elementele necesare desăvârșirii sale, cum să-ți manifești feminitatea pentru a avea relații mai armonioase și pentru a-ți cunoaște adevăratul potențial. Istoriile de viață ale celor trei prezențe feminine întregesc portretul complex al femeii capabile să trăiască autentic, să se reinventeze la orice vârstă, să-și exprime frumusețea, curajul și încrederea, depășind presiunile și standardele toxice ale societății. 

„Femeie devii, nu te naști!”, spunea scriitoarea Simone de Beauvoir. Te așteptăm la o conferință a devenirii feminine care te va ghida spre excelență în toate aspectele vieții tale!
 

Biletele sunt acum disponibile pe bilete.fainsisimplu.ro


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate