Live

NOUTĂȚI

8 lucruri TARI pe care nu le știai despre Rihanna

8 lucruri TARI pe care nu le știai despre Rihanna
Hello! Ai aflat că Rihanna împlinește 30 de ani, astăzi? Hai cu ”La mulți ani” pentru artista din Barbados și cu un plus de informații pe care suntem siguri că nu ți le-a spus nimeni până acum despre ea. 
 
Știai că...
 
1. Rihanna nu a terminat liceul?
 
La 15 ani a ales muzica, lăsând pe locul 2 școala. Chiar și așa, Rihanna recunoaște că dacă ar fi terminat liceul, i-ar fi plăcut să urmeze Psihologia.
 
2. Înainte să urce pe scenă, Rihanna...
 
... consumă un shot diluat cu apă și își încălzește vocea cel puțin o oră.
 
3. A făcut armata?
 
În cazul Rihannei lucrurile sunt clare. Știe să cânte, știe să danseze și... poate lupta în război. În adolescență a fost înrolată în armata statului Barbados.
 
4. Este dependentă de tatuaje
 
”Sunt pasionată de tatuaje. Există o adevărată cultură în jurul lor pe care îmi place să o descopăr!”, declara artista la un moment dat.
 
5. Suferă de migrene cumplite
 
De la 8 ani, Rihanna suferă de migrene cumplite. Cauza? Scandalurile care aveau loc între părinții ei atunci când ea era doar un copil.
 
6. Îi place să ajute oamenii aflați în nevoie
 
Artista nu încetează să se implice în evenimente caritabile. A înființat mai multe fundații și a organizat evenimente cu acest profil.
 
7. O iubește pe Madonna
 
Rihanna este fascinată de capacitatea Madonnei de a se reinventa.
 
8. Rihanna ”a fost” în studioul Morning ZU
 
Alina Eremia, Delia, Nicole Cherry și Antonia au cântat piesele Rihannei în studioul Morning ZU.

 
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate