Live

NOUTĂȚI

5 piese noi în Torpedoul lui Morar. Ascultă-le!

5 piese noi în Torpedoul lui Morar. Ascultă-le!
Retrospectiva săptămânii în Torpedoul lui Morar. 5 piese noi au apărut în playlistul pe care îl găsești pe contul de Youtube Radio ZU. Pe toate le poți asculta în continuare. Play!

Fletcher: „Undrunk”

Fletcher lansează „Undrunk” pe 24 ianuarie și cântă despre regretele pe care le poate avea oricine care, la un moment dat, a făcut un lucru pe care și-l reproșează.



Grasu XXL & Guess Who: „Sus”

Abia lansată, piesa „Sus” este trimisă de Mihai Morar direct în Torpedou. Melodia este parte din albumul „În labirit”, material discografic lansat de Grasu XXL și Guess Who în toamna lui 2018.



Rudenko feat. Alina Eremia & Dominique Young Unique: „Love & Lover”

Alina Eremia suprinde cu o ZUper colaborare cu DJ-ul rus Rudenko. Piesa merită ascultată, așa că dă-i un play.



Dorian: „La mine în țară”

ZUper mesaj. ZUper vibe. Asta putem spune despre noua piesă a lui Dorian, „La mine la țară”. „Manifestul zilelor noastre”, așa cum frumos o descrie Șerban Cazan.



Juan Magan X Hyenas X Mohombi X Yasiris: „Claro Que Si”

„Clara Que Si” s-a auzit în premieră mondială în Morning ZU, așa că nu avea cum să nu fie inclusă în Torpedoul lui Morar. Ascult-o! E nou nouță.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate