Live

NOUTĂȚI

3 Sud Est, din 1998 până astăzi. Uite cum a evoluat trupa!

3 Sud Est, din 1998 până astăzi. Uite cum a evoluat trupa!
3 Sud Est este fără discuție una dintre cele mai tari trupe românești din toate timpurile. Au scos ani la rând hituri după hituri care demonstrează acest lucru. Mai mult, succesul lor a continuat chiar și după o pauză lungă în care Laurențiu, Mihai și Viorel și-au văzut fiecare de drumul lui.

Cei 3 artiști au format trupa în anul 1997. În 1998 au început să devină super staruri ale genurilor pop și dance. Au dominat topurile românești timp de 10 ani, dar 3 Sud Est a încetat să mai existe în 2008. O reuniune oficială și extrem de bine primită s-a întâmplat în 2014, odată cu lansarea piesei „Stele”.

Este interesat să observi cu s-a schimbat sound-ul trupei de-a lungul timpului. Cu Laurențiu Duță „la butoane”, 3 Sud Est a trecut de la un sound mega pop și comercial la producții care sună mult mai matur și elegant, dar la fel de „catchy” ca în anii 2000.

Fără să mai lungim vorba, aceasta este evoluția muzicală a trupei 3 Sud Est.

1998: Cei trei lansează albumul „3rei Sud Est”. Piesa „Ai plecat” devine primul lor mare hit.1999: Băieții rup toate topurile de la radio și tv cu megahit-urile„Amintirile” și „Te plac, single-uri extrase de pe albumul „Mileniul III”. De pe următorul album, „Visul meu”, iese în evidență piesa „Tu ești vinovat”.2000: Apar „Vreau să te uit” și piesa care nu lipsește de la nicio zi de naștere, „De ziua ta”. Ambele sunt luate de pe albumul „Îmi plac ochii tăi”.2001: 3 Sud Est prezintă albumul „Sentimental”. De aici, 3 piese s-au ales cu videoclip: „N-ai avut curaj”, „Te voi pierde” și „Când soarele răsare”.2002: Succesul trupei continuă cu hitul „De dorul tău”.2003: Balada „Clipe” este single-ul care aduce cu el și albumul „Symbol”. Următorul single este „Se-așterne toamna”.2005: De pe albumul „Cu capu-n nori” facem cunoștință cu hiturile „Cu capul în nori” și „Alături de îngeri”.2007: Băieții trec la un sound nou. „Iubire”, de pe albumul cu același nume, sună diferit de toate piesele de până atunci.2008: Apare videoclipul piesei „Vorbe care dor”.2014: După o pauză de 6 ani, 3 Sud Est revine în forță cu piesa „Emoții”.
2015: Trupa apare pentru prima dată pe scena Forza ZU, cel mai mare concert din România. Sibiu, Piața Mare, 23 mai.2016: Este lansată piesa „Cine ești?”, una dintre favoritele noastre aici la Radio ZU.2017: La sfârșit de ani, Laurențiu, Mihai și Viorel lansează „Stele”.2019: 3 Sud Est lansează „Focul”. În două zile piesa ajunge printre primele 10 piese „trending” pe YouTube în România.Citește și: 20 de hituri românești care împlinesc 20 de ani în 2019
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate