Live

NOUTĂȚI

3 schimbări pe care Elon Musk le aduce pe Twitter

3 schimbări pe care Elon Musk le aduce pe Twitter

Ne-a șoptit o pasăre că Elon Musk este noul director al platformei Twitter! O aplicație de miliarde! Mai exact, 44 de miliarde de dolari. Acesta e prețul plătit de Elon Musk pentru a cumpăra aplicația. 
 

După cumpărarea platformei, Elon Musk a promis că va dezvolta noi funcții și va pune accentul pe libertatea de exprimare:
 
Libertatea de exprimare este piatra de temelie a unei democrații funcționale, iar Twitter este piața digitală unde se discută chestiuni vitale pentru viitorul umanității”, a scris el pe Twitter. 
 
Un nou algoritm pentru Twitter
 
Noul director al Twitter-ului spune că algoritmul acestei platforme trebuie să fie public. Prin urmare, orice utilizator poate îmbunătăți conținutul din feed, iar acest lucru va ajuta la prevenirea manipulării. 
 
Introducerea unui buton de editare pe Twitter 
 
Elon Musk a declarat că lucrează la un buton de editare care ar permite utilizatorilor să schimbe tweet-urile după ce acestea au fost postate.
 
E permisă autentificare tuturor oamenilor, fără conturi false
 
Pe Twitter vor avea acces toate persoanele și se va încerca eliminarea conturilor care au un conținut inutil sau înșelător. 
 
Tu ai cont de Twitter sau vrei să-ți faci unul?  Ce funcție nouă ai introduce pentru această platformă? 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate