Live

NOUTĂȚI

3 Noutăți din Social Media: Poți adăuga muzică în comentariile de pe Facebook!

3 Noutăți din Social Media: Poți adăuga muzică în comentariile de pe Facebook!
 Aplicațiile de social media sunt dinamice, așa că în fiecare lună apar schimbări, fie că vorbim de tendințe noi, de aduăgarea sau de eliminarea anumitor funcții. Nouă ne-au atras atenția aceste 3 noutăți din social media:

1. Poți adăuga muzică în comentariile de pe Facebook

Facebook introduce o nouă modalitate pentru a-ți asculta melodiile preferate sau pentru a le promova în secțiunea de chat a postărilor. În România nu s-a activat încă această opțiune, dar urmează! Așa că fii pe fază să ne lași pe pagina noastră de Facebook primul comentariu muzical.

Matt Navara, expert în Social Media, împărtășește cu noi această funcție:

2. Poți să dai pin postărilor de pe Instagram

Nu acum, dar în viitorul apropiat, așa ne spune Adam Mosseri, directorul Instagram-ului. Această funcție este în testare din ianuarie 2022. Cu ajutorul ei, poți să dai pin la cel mult 3 postări. Acesta e un beneficiu pentru persoanele care lucrează în acest domeniu.

3. WhatsApp anunță că va introduce funcția „Communities” pentru a îmbunătăți conversațiile de grup în aplicație

Această nouă funcție facilitează conversațiile în timp real și presupune o colecție de grupuri. Spre exemplu, poți avea o comunitate numită „Prieteni”, unde poți să adaugi diverse grupuri (prieteni de la job, prieteni din facultate, prieteni din copilărie). Iar atunci când dai un party de ziua ta, poți să dai un singur mesaj care se trimite către toată comunitatea „Prieteni”.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate