Live

POPESCU ȘI CUZA

#MatinalulDeVară | „Cântă cuvântul” cu Nicole Cherry, Popescu și Cuza

Nicole Cherry a venit la Matinalul de Vară, cu Popescu, Emma și Cuza. Artista ne-a prezentat noua ei piesă, „Aș vrea să mă las de tine” și a jucat „Cântă cuvântul”.

 
Nicole Cherry se numără printre artiștii care vor urca pe scena celui mai mare festival al hiturilor românești - FORZA ZU 2023. Pe 9 septembrie, o vei putea auzi live în Piața Sfatului din Brașov. Dar până atunci, o poți urmări în competiția „Cântă cuvântul”, în care l-a avut ca adversar pe Cuza.

Regula e simplă: ascultătorii sună și propun un cuvânt, iar primul care include cuvântul într-o piesă deja cunoscută, primește punctul. Cum s-a descurcat Nicole Cherry? Afli dacă urmărești clipul de mai jos. Play!
 
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate