Live

POPESCU ȘI CUZA

Linkool lui Cuza: Un imn înălțător despre puterea interioară

Dacă te simți abătut, îngrijorat, depășit de unele probleme, ascultă #LinkoolLuiCuza. Se numește ,,Titanium”, iar single-ul este interpretat de David Guetta în colaborare cu talentata cântăreață Sia.

Piesa ,,Titanium” a fost lansată în 2011 și a devenit un hit internațional, cucerind rapid toate topurile muzicale.
Versurile transmit un mesaj puternic despre forța și determinarea de a depăși obstacolele, indiferent cât de dificile sunt. Piesa vorbește despre ideea de a fi de neclintit în fața adversităților și de a te ridica din nou, chiar și atunci când te simți slăbit.

Mulțumim, Cuza, pentru această recomandare muzicală ZUperbă! Să ne reamintim mai des că aveam forța de a ne depăși limitele. Indiferent de situațiile dificile prin care trecem, suntem capabili să le înfruntăm cu demnitate și curaj.
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate