Live

POPESCU ȘI CUZA

Linkool lui Cuza | David Guetta & OneRepublic - „I Don´t Wanna Wait”

Piesa din Linkool lui Cuza e semnată de David Guetta și OneRepublic, o versiune cover după hit-ul „Dragostea din Tei” al trupei O-Zone.


Melodia originală nu mai are nevoie de prezentare, o știe lumea întreagă. „Dragostea din tei” a înnebunit planeta de la momentul lansării, în anul 2003. Melodia trupei O-Zone a fost sursă de inspirație pentru noul single semnat de David Guetta și OneRepublic. Versiunea lor a păstrează linia melodică (sample) a piesei originale, dar mesajul piesei este diferit: 

Let's make tonight the weekendI don't wanna waitI don't wanna waitI don't wanna waitGot no reason not to celebrateBaby, I just don't wanna wait


În aceste versuri se simte bucuria de a petrece și de a trăi viața la maxim oricând, oriunde. Dă-i play, ce mai aștepți? 

Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate