Live

POPESCU ȘI CUZA

Joc nou: „Ce încape într-un sandviș”

În fiecare zi de la ora 16, Popescu și Cuza se distrează alături de prietenii de pe radio cu glume, piese noi, jocuri și provocări. De Ziua Mondială a Sandvișului, Popescu și Cuza s-au jucat cu ascultătorii „Ce încape într-un sandviș”. Fiecare participant a trebuit să spună un ingredient care încape într-un sandviș, la semnalul dat de un fundal muzical. Cine nu a fost pe fază și nu a prins semnalul sau a repetat un ingredient spus de un alt jucător, a ieșit din joc. 
 
Pentru că e vremea jocurilor indoor, „Ce încape într-un sandviș” poate fi o idee de joc pentru tine și prietenii tăi. Și poți să înlocuiești „sandviș” cu orice altceva care să stârnească răspunsuri funny. 

Popescu și Cuza s-au amuzat cu ascultătorii, așa că n-aveam cum să nu lăsăm și aici momentul. Cine crezi că a câștigat? Dă un play mai jos! 

Jucăm „Ce încape într-un sendviș” cu ascultătorii #PopescusiCuza 
 


Suntem mereu deschiși la jocuri noi! Dacă ai idei, îți lăsăm WhatsApp-ul nostru aici: 0747 22 1815. Zilnic de la 16:00, Popescu și Cuza îți aduc porția de fun și muzică bună.
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate