Live

POPESCU ȘI CUZA

Imnul studentului

De Ziua Internațională a Studenților, Popescu și Cuza au cântat „Imnul studentului”.
 
Așa cum te-am obișnuit, în fiecare zi de la ora 16:00 ne bucurăm de momente funny, care să te relaxeze și să-ți facă drumul spre casă mai plăcut. Azi am sărbătorit Ziua Studenților cu veselia noastra și cu versuri de la Poetul Ascultător, cel care are grijă să facă rime pentru momentele acelea speciale:
 
„Dacă mai aștepți borcane, caserole sau bidoane sau vreun alt recipient, păi, probabil ești student! Dacă cheful înseamnă vin sau muzică la cămin, fără alt echipament, păi, probabil ești student”.
 
Știm că nu e atât de ușoară facultatea online, prin urmare, dacă îți e dor de momentele din studenție, dă-i cu veselie și hit play! Dacă ești student sau cunoști un prieten care este, imnul acesta e numai bun de ascultat și de share-uit! 

Imnul studentului
 
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate