Live

POPESCU ȘI CUZA

Cuza și Emma ghicesc hiturile care se vor auzi LIVE la FORZA ZU 2023

Doar câteva săptămâni ne mai despart de fenomenul care va uni toată România. Anul ăsta, facem a zecea FORZA ZU!


După 4 ani, Forza ZU se întoarce acolo unde a început. Pe 09.09. ne adunăm la cel mai mare concert din România. 

Lista artiștilor care vin la Forza ZU 2023.

De 15 ani ne demonstrați că Forza ZU este un fenomen supranatural, iar atunci când nu puteam să ne atingem mâinile, ne-am unit inimile. România a fost, este și va fi Forza ZU!

Ia-ți gașca, zâmbetul și voia bună și hai la party! Noi aducem hiturile, iar tu te accesorizezi cu starea naturală ZU.
 
La #MatinalulDeVară, Popescu face deja încălzirea pentru #ForzaZU2023. DJ-ul i-a scos din nou la tablă pe Emma și Cuza. De această dată, numele jocului a fost: Hiturile care se vor auzi LIVE la FORZA ZU 2023.
 
Dă play mai jos și pregătește-ti vocea pentru cel mai mare festival al hiturilor românești. Doar împreună suntem Forza ZU! 
 
@radiozuoficial La #MatinalulDeVară, Popescu face deja încălzirea pentru #ForzaZU2023. DJ-ul i-a scos din nou la tablă pe Emma și Cuza. De această dată, numele jocului a fost: Hiturile care se vor auzi LIVE la FORZA ZU 2023. #ForzaZU #Brasov #PopescuSiCuza #viral #music #concert #Romania ♬ sunet original - Radio ZU
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate