Live

ZU IS YOU

Forza ZU 2023: Au mai rămas 3 săptămâni până la cel mai mare festival al hiturilor românești

Forza ZU 2023: Au mai rămas 3 săptămâni până la cel mai mare festival al hiturilor românești

Au mai rămas 3 săptămâni până la Forza ZU 2023, cel mai mare festival al hiturilor românești!


Fenomenul Forza ZU a început în 2011, în Brașov. Iar anul acesta, ne reîntoarcem în Piața Sfatului din Brașov, pe 9 septembrie, cu zeci de artiști și emoții trăite la unison.

Cine sunt artiștii care vin la Forza ZU 2023?

România, pregătește-te pentru zecile de voci care vor cânta pe scena Forza ZU din inima României: Carla's Dreams, Delia, Andra, Loredana, Spike, The Motans, Grasu XXL, Puya, Mira, Andia, Cabron, Nicole Cherry, Feli, Holograf, Alina Eremia, Mario, Fresh, Jo, Juno, Connect-R, Raluka, Lidia Buble, Cătălin, Crișan Misha Miller, Theo Rose, ASIA și lista poate continua.

Dacă inima ta se lasă purtată de fiecare beat din piesele artiștilor tăi preferați, dacă îți măsori timpul în hituri și momente petrecute pe Radio ZU, atunci nu ai cum să lipsești de la Forza ZU 2023, pe nouă a noua. Dress code: starea naturală ZU. 

Împreună suntem Forza ZU!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate