Live

POPESCU ȘI CUZA

„Cântă cuvântul” cu Andia x Popescu & Cuza

„Cântă cuvântul” este una dintre cele cea mai distractive rubrici ale emisiunii Popescu și Cuza. Ascultătorii propun un cuvânt celor doi concurenți, iar primul care include cuvântul într-o piesă, câștigă punctul. În emisiunea de marți, cei doi DJ-i au avut un invitat special: Andia.
 

 
Bătălia s-a dat între Cuza și Andia, iar Popescu a ținut scorul. Dacă ai urmărit această competiție încă de la prima ediție, atunci știi că foarte puțini dintre invitați au reușit să îl învingă pe Cuza. Una dintre cele mai puternice adversare ale lui Cuza a fost JO, care l-a învins cu 5 la 1. Dar Andia? A reușit Andia să îl pună la punct pe Cuza? Urmărește clipul de mai jos și vei afla cine a fost câștigătorul:

 
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate