Live

POPESCU ȘI CUZA

#MatinalulDeVară | „Cântă cuvântul” cu Popescu, Cuza și JO

JO a venit la Matinalul de Vară de la ZU, unde a cântat live, în avanpremieră, noua ei piesă, „Ulelele”. Înainte de cântarea live, JO a jucat „Cântă cuvântul” cu Popescu și Cuza.

 
JO și-a făcut încălzirea pentru marele eveniment al începutului de toamnă, Forza ZU 2023, care va avea loc pe 9 septembrie  în Piața Sfatului din Brașov. Artista a cântat și s-a distrat în emisiune cu Popescu și Cuza, la joaca lor, „Cântă cuvântul”. Bătălia s-a dat între JO și Cuza. Nu ne place să dăm spoilere, dar de data asta facem o excepție: Cuza a pierdut competiția cu 5 la 1. Oficial, JO merită titlul pentru cea mai rapidă participantă la „Cântă cuvântul”. Dă-i play și convinge-te! 
 
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate