Live

PIESE NOI

Elena - Un gram de suflet | VIDEOCLIP

"Pregătiți-vă pantofii pentru bachata sensual" pentru că Elena Gheorghe a lansat o piesă nouă! “Un gram de suflet” este primul single pe care Elena îl lansează după o pauză de un an jumătate. Nu a fost chiar o pauză, pentru că în tot acest timp, Elena a lucrat la viitorul său album.

Am ales ca toată aceasta perioadă să nu mai lansez altceva, să lucrez consecvent si legat la album, să mă racordez la starea mea reală, la adevărul profund din viața mea; tocmai am împlinit 33 de ani, sunt mamă, iubită... cred că acum știu cel mai bine ce și cine sunt cu adevărat și nu mi-e deloc teamă să arăt tot ce simt... am vrut ca și muzica mea să se apropie de adevărul meu de acum. Dintotdeauna m-am simțit foarte bine în ritmurile latino, cred ca temperamentul meu e unul pasional, exploziv, pozitiv, la fel ca toată arta care vine din colțul îla de lume.”, a declarant Elena.

Pe o scară de la 1 la 10, cât de bine sună piesa?

Cauți mai multă muzică românească nouă? Găsești o mulțime de piese fresh AICI!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate