Live

PIESE NOI

Delia x Grasu XXL - Despablito | VIDEOCLIP

Când vine vorba de muzică românească, Delia a reușit mereu să surprindă, fie prin sound și mesaj, fie prin videoclipuri. De această dată a punctat bine pe toate planurile. „Despablito” este genul de piesă în care artista nu se ia prea mult în serios, ba chiar rânde un pic de „iubitul” din poveste. Alături de ea este Grasu XXL. Match made in heaven. Strofa pe care o livrează rapper-ul completează perfect ideea Deliei. 
 
Apropo, textul piesei le aparține în totalitate celor doi artiști, iar muzica este compusă de Delia și Alex Cotoi. 
 
Videoclipul trebuie urmărit neapărat. Are de toate: carpetă cu răpirea din Serai, o casă veche, nuntă la cort, o căruță, o horă, multe flori și multă culoare. Tabloul este unul pe care un român îl poate recunoaște oricând cu ușurință. Dacă n-ai înțeles exact despre ce este vorba, rămâne doar să dai un play clipului.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate