Live

PIESE NOI

Avicii - SOS (feat. Aloe Blacc) | videoclip

A trecut un an de când Avicii s-a stins din viață, moment în care familia acestuia aduce în atenția publicului o piesă  pe care DJ-ul suedez a lăsat-o neterminată. Este vorba despre „SOS”,  piesă realizată în colaborare cu Aloe Blacc, finalizată de  producătorii Albin și Kristoffe. În câteva note personale, găsite ulterior trecerii lui în neființă, Avicii vorbea despre cât de mult și-ar dori să aibă din nou ocazia de a lucra împreună cu Aloe Blacc, cel care a dat voce piesei „Wake Me Up”.

Simt că „SOS" a fost o piesă înaintea vremurilor sale atunci când a fost compusă. Tim a scris aceste versuri în mod evident despre bătăliile sale personale şi cred că este un subiect important de abordat şi împărtăşit, în special având în vedere vizibilitatea sa şi accesul la urechile şi inimile oamenilor. Astfel poate oferi cuvintele necesare pentru a spune am nevoie de ajutor, a declarat Blacc.
Meldoia este însoțită de un clip ce adună mesajele de simpatie ale failor artistului.

Dă-i play și lasă-ne părerea ta în secțiunea de comentarii!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate