Live

MORNING ZU

VIDEO | Serbare de 1 iunie la Radioul Copiilor. Cel mai tare monolog despre viața de copil

Azi, toată emisiune Morning ZU a fost dedicată celor mici, de la Radioul Copiilor, dar și celor mari care nu au uitat să se joace și să se bucure de lucrurile simple.


De 1 iunie, Morar, Buzdu și Emma s-au gândit să facă un fel de serbare ON AIR, cu glasul copiilor, cu melodii, poezii și tot ce vor cei mici, pentru că e ziua lor.

Micuțul Ilie a spart gheața cu un monolog amuzant despre viața de copil. Serbarea a continuat cu Alessia, care ne-a transmis multă emoție cu piesa ei preferată din folclor, dar și cu o piesă de la Subcarpați.

E incredibil cum cei mici exprimă atât de bine cele mai mari sentimente. La mulți ani, copii faini! Nu uitați să vă jucați la orice vârstă și să vă păstrați inocența!

Dacă ai ratat momentul din Morning ZU, îl poți urmări aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate