Live

MORNING ZU

Torpedoul lui Morar: Care a fost prima idee de nume pentru hitul „Bohemian Rhapsody”

Recent, a fost descoperită o schiță a lui Freddie Mercury, care arată la ce nume s-a gândit prima dată pentru hitul „Bohemian Rhapsody”.


Manuscrisele lui Freddie Mercury au fost scoase la licitație anul trecut, iar de curând s-a descoperit ceva inedit pe una din aceste schițe. Solistul trupei Queen a lăsat pe o hârtie prima lui idee pentru piesa „Bohemian Rhapsody”. Astfel că piesa, inițial, s-a numit „Mongolian Rhapsody”.


Sursă foto: plasticosydecibelios.com

Cea mai populară piesă a trupei Queen, „Bohemian Rhapsody”, s-a lansat în 1975.

„Este unul dintre cântecele cu aer fantezist. Cred că oamenii ar trebui doar să îl asculte, să se gândească la el și apoi să își facă singuri o părere despre ceea ce le transmite.”, a spus Freddie Mercury, pentru publicația Telegraph.

De la primul gând, la cel mai iubit hit. Din Torpedoul Lui Morar, la cei mai iubiți ascultători.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate