Live

MORNING ZU

VIDEO| Poezie de Ziua Internațională a Sărutului

Ziua Internațională a Sărutului se sărbătorește în fiecare an, pe 6 iulie. Și ne aduce aminte să oferim mai multă afecțiune; să răspundem cu un sărut oricând avem ocazia.


Un sărut pe obraji sau unul pe frunte ne ajută să spunem lucruri, fără să vorbim. E cel mai frumos mod prin care îi putem transmite grijă, respect și iubire,  persoanei dragi.

E un gest atât de semnificativ, încât le-a dat și artiștilor de scris sute de piese despre sărut, de la „Sărut, femeie, mâna ta” (Fuego), până la „Sărut sub cerul roșu” (Alina Eremia).

Iar poeților le-a dat de scris, așa cum poți asculta în poezia trimisă de Poetul Ascultător, la Morning ZU. În fiecare strofă e pus câte un sărut. Iar tu trimite-l mai departe la persoanele dragi. 

Play! 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate