Live

MORNING ZU

Hitul care trezește România: Raluka - „Ia-mi soarele din umbră”

Dimineți cu sound de vară și nopți lungi de stat pe afară. Așa ne bucurăm de luna iulie!


Azi, la Morning ZU, am trezit România împreună cu Raluka și noua ei piesă, „Ia-mi soarele din umbră”. E o piesă fresh, care ne îndeamnă să trăim vara un pic mai crazy și să ne lăsăm purtați de valul iubirii. 
 
"Vara este despre nebunie, despre soare și iubire, despre acele momente speciale trăite la malul mării. «Ia-mi soarele din umbră»   este o piesă care îmi place foarte mult, care îmi dă un o stare energică și care mă îndeamnă să-mi trăiesc vara în cel mai frumos mod posibil. Asta vă doresc și vouă, ascultătorilor mei: să aveți o vară superbă, să ascultați noua piesă și cel mai important, să vă distrați și să iubiți la maxim!", a declarat Raluka.

Să avem o vară minunată, cu hituri de pus pe repeat! Cum e acesta. 

Wake up & Enjoy Summer!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate