Live

MORNING ZU

Torpedoul lui Morar: VUNK - „Felicitări, ai reușit!”

„Felicitări, ai reușit!”. VUNK, ești la loc de cinste în #TorpedoulLuiMorar!


Torpedoul lui Morar s-a updatat astăzi cu o piesă cu un umor fin și, totodată, o urare dulce-amăruie care apare într-o poveste de dragoste.

Cu o iubire ai slăbit, de grame și drame, de grame și drame... VUNK a lansat single-ul „Felicitări, ai reușit!”
 
“Este un cântec inspirat de refuzul sau încăpățânarea multor persoane de a recunoaște sau de a accepta că iubesc. Și asta, probabil, din teama de a nu suferi, să nu se simtă vulnerabili sau că poate fi considerată, de fapt, o slăbiciune. Este ceva ce, la un moment dat, am trăit și eu, dar și mai intens am observat ulterior în cazul multor oameni.
Cântecul este un mesaj ironic de felicitare adresat celor ce fug de propriile sentimente, de oamenii care simt că îi pot face fericiți.”, a declarat Cornel Ilie – VUNK.
 
Ascultă și tu cea mai recentă piesă din #TorpedoulLuiMorar! 
 

VUNK - „Felicitări, ai reușit!”

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate